Upeat omakotitalot, design-talot ja huvilat pitkästä puutavarasta – Turku

Ota yhteyttä!
Rakennustalo.

TG-Rakennus Oy rakentaa omakotitaloja sekä muita uudisrakennuksia myös pitkästä puutavarasta esimerkiksi arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti.

Puurakentamisen kokeneina asiantuntijoina osaamme toteuttaa ainutlaatuiset ja haastavat suunnitelmat ja kohteet moitteitta. Rakennamme esimerkiksi design-omakotitalot puutavarasta juuri haluamallasi tavalla. Otamme puurakentamisen tosissamme ja lähestymme jokaista projektia kuin rakentaisimme omaa kotia. Ota siis meihin yhteyttä, kun haluat parasta puurakentamista tontillesi.

Puurakentamista kokemuksella ja rakkaudella

Vuosikymmenten kokemus pitkän puutavaran työstämisestä ja käyttämisestä rakennustöissä takaa työmme korkean laadun. Mittatilaustalojen ja muiden yksilöllisten rakennuskohteiden rakentamisessa tarvittava materiaali työstetään paikan päällä. Näin saamme tuoretta ja kuivaa rakennusmateriaalia välittömästi käyttöön. 


Työstämme jokaista kohdetta pitkäjänteisellä ja ammattimaisella otteella sen muodon ja yksityiskohdat huomioiden. Kirvesmiehemme ovat puurakentamisen asiantuntijoita, joten työn laatu on aina taattu. Palvelevana rakennusliikkeenä meille on tärkeintä saada rakennettua asiakkaan haluaman näköinen lopputulos, jota kelpaa ihailla.


Ota yhteyttä ja kerro meille rakennussuunnitelmistasi ja -toiveistasi! Olipa kyseessä kesähuvila, ainutlaatuinen koti tai muu kohde, me toteutamme sen haluamallasi tavalla.

Lue myös kesämökin rakentamisesta

Design-rakentamista puusta

Luonnonmukaisena ja helposti käsiteltävänä materiaalina puu sopii erinomaisesti mielikuvitusta vaativiin suunnitelmiin ja taloihin. Me TG-Rakennuksella vastaamme ainutlaatuisiin design-rakennusten suunnitelmiin innolla. Jos sinulla on käsilläsi arkkitehdin suunnitelma tai idea persoonallisesta puutalosta, ota meihin yhteyttä. Puurakentamisen asiantuntijoina ja kokeneina kirvesmiehinä olemme aina valmiina ottamaan vastaan ainutlaatuisia rakennusprojekteja.