Remontit ja saneeraustyöt kotiin tai yritykseen – Turku

Ota yhteyttä!
Rakennustalo.

Suunnitteletko julkisivuremonttia, huoneistoremonttia, keittiö- tai kylpyhuoneremonttia tai muuta remonttia? Anna TG-Rakennus Oy:n tehdä remontti- ja saneeraustyöt puolestasi!

Yrityksemme tarjoaa saneerauspalveluita moneen eri tarpeeseen Turun alueella. Teemme sekä osa- että kokonaisremontteja asiakkaan tarpeen mukaisesti ja aikataulussa pysyen. Teemme pienet ja suuret remontit sovitulla tavalla ja hinnalla, jotta sinun olisi helpompi elää.

Saneerauspalvelut Turun alueella

Teemme kaikenlaiset sisä- ja ulkoremonttityöt Turun talousalueella asiantuntevalla ja luotettavalla otteella. Saneeraamme yksityis- ja yritysasiakkaiden rakennuskohteet, kun tarvitset julkisivulle uudistusta tai perusteellista korjausta vesivahingon jälkeen. Palvelemme lisäksi taloyhtiöitä kaikissa saneeraustarpeissa, etenkin julkisivu- ja sisätilaremonteissa.

Julkisivu- ja sisätilaremonttien lisäksi remontoimme myös esimerkiksi:

  • vesivahinkokohteita
  • palovahinkokohteita
  • myrskyvahinkokohteita.
Työn sujumisen takaa vastaava mestari, tutustu

Kirvesmiestyöt ja remonttipalvelut

Kattavien saneerauspalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset kirvesmiestyöt yhdessä helpossa paketissa. Remontoimme Turun ja lähikuntien kodeissa ja yrityksissä sekä kesämökeillä nopealla palvelulla. Remontti- ja kirvesmiespalvelut ovat saatavilla niin sisä- kuin ulkotiloihin Turussa ja lähikunnissa. Puurakentamisen asiantuntijoina teemme myös haastavat remontit ja saneeraukset puukohteissa taatulla ammattitaidolla.


Sekä uudisrakennus- että saneerauspalvelujamme yhdistää työn korkea laatu. Pitämällä huolta laadukkaasta työstä olemme pysyneet toiminnassa menestyksekkäästi jo 30 vuoden ajan ja keränneet paljon kiitosta. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia, joten käytämme jokaisessa kohteessa riittävästi aikaa ja vaivaa saneerauksen laadun takaamiseksi.


Pyydä meidät tutustumaan kohteeseesi ennen töiden aloittamista!