Omakotitalot, kesämökit, hallit ja muu uudisrakentaminen – Turku

Ota yhteyttä!
Rakennustalo.

TG-Rakennus Oy toteuttaa uudisrakentamisen projekteja pääasiassa Turun talousalueella omakotitalojen sekä kesämökkien parissa parhaalla kotimaisella laadulla.

Rakennamme lisäksi teollisuushalleja, piharakennuksia sekä monia muita asiakkaan toivomia rakennuksia. Rakennuspalvelumme on monipuolinen ja kattava paketti, joka sisältää uudisrakentamisen kaikki vaiheet perustuksista katon asentamiseen. Jätä siis kaikki rakennustyöt meidän kontollemme!

Parasta laatua rakentaen

Rakennamme omakotitaloja, kesämökkejä ja muita rakennelmia parhaita rakennusmateriaaleja käyttäen. Materiaalit ovat tilattavissa yrityksemme kautta, jos sinulla ei satu olemaan niitä jo valmiina työmaalla. Rakennusmateriaalien hankintaan kannattaakin varautua hyvissä ajoin etukäteen ja ottaa meihin yhteys, jotta voimme suunnitella töiden suorittamisen ja aikataulun. Käytämme hyväksi havaittuja työmenetelmiä ja työvälineitä nopean ja luotettavan palvelun takaamiseksi. Kaikki nämä tekijät ja pitkän kokemuksemme turvaavat parhaan mahdollisen jäljen uudisrakennuksellesi.

Tutustu myös perustustöihin

Rakennukset avaimet käteen -periaatteella

Uudisrakentaminen tehdään avaimet käteen -palveluna, jos asiakas näin haluaa. Tämä onnistuu meiltä helposti, kiitos monipuolisen osaamisen, työkaluston sekä kattavan yhteistyöverkoston. Toteutamme kaikki rakennustyöt perustuksista viimeistelyyn, ja maanrakennustyöt hoituvat helposti yhteistyökumppaniemme avulla. Saat siis kaikki rakennustyöt maapohjasta räystäisiin yhdellä sopimuksella, kun pyydät meidät apuun.


Teemme kuitenkin myös pienimuotoisempia projekteja sinun tarpeidesi mukaan. Tarvitsetko vain talon rungon tai kenties pelkät perustukset paikoilleen? Kanssamme on helppo sopia työstä kuin työstä erittäin joustavasti, joten älä epäröi kysyä ystävällistä ja osaavaa henkilökuntaamme apuun!