Sisätilarakentaminen lattiasta kattoon – Turku

Ota yhteyttä!
Rakennustalo.

Oletko ostanut talopaketin tai rakennuttanut talon runko- tai vesikattovalmiiksi? TG-Rakennus Oy viimeistelee rakennustyöt loppuun Turun talousalueella.

Rakennamme kohteen sisätilat asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttovalmiiseen kuntoon. Meiltä on mahdollista tilata myös rajatummat sisätilarakentamisen palvelut tarpeidesi mukaisesti, joten älä epäröi pyytää meiltä tarjousta pienempiinkin töihin. Vastaamme jokaisen asiakkaan tarpeisiin henkilökohtaisella palvelulla.

Kattavat sisätilarakentamisen palvelut

Sisätilarakentaminen ei koostu pelkästä tapetoinnista ja maalauksesta. Nykyaikainen koti tarvitsee monia erityisosaajia sisätilarakentamiseen. Onneksi meillä on riittävä osaaminen ja yhteistyökumppanit jokaiselta tarvittavalta osa-alueelta. Pystymme näin vastaamaan tehokkaasti kaikkiin sisätilarakentamisen tarpeisiin.

Palveluihimme kuuluvat mm.

  • lattia-asennukset
  • maalaus- ja tapetointi
  • väliseinien teko
  • kaappien ja kiintokalusteiden asennus.

Monesti asiakas hankkii omat rakennusmateriaalit itse ja palkkaa rakennusmiehen paikalle tekemään varsinaisen työn. Autamme kuitenkin mielellämme rakennuskohteeseen sopivien materiaalien valinnassa ja hankinnassa sopimuksen mukaan.

Tutustu myös saneerauspalveluihimme

Rakennustyöt yhteistyössä asiakkaan kanssa

Laadukas rakennustyö perustuu aina luottamukseen ja yhteisymmärrykseen asiakkaan kanssa. Olemme kokeneet tämän viimeisen 30 vuoden aikana varsin hyvin. Teemme työmme valmiiksi asti sovitussa aikataulussa ja kuuntelemme asiakasta myös rakennusvaiheen aikana. Kauttamme onnistuvat myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt, jotta sinun ei tarvitse miettiä, kuka tekee mitäkin. Yhteistyöverkostomme avulla pystymme hoitamaan kaikki rakennusvaiheet puolestasi!


Ota siis heti yhteyttä ja pyydä meidät arvioimaan rakennuskohteesi tilanne!