Perusteelliset perustustyöt taloasi varten – Turku

Ota yhteyttä!
Rakennustalo.

Perustukset toimivat rakennuksen kantavana pohjana, jonka täytyy kestää koko rakennuksen paino. Perustukset on siis tehtävä kunnolla.

Koska perustusten korjaaminen jälkikäteen on erittäin vaikeaa tai mahdotonta, on perustusten rakentaminen kerralla kunnolla elintärkeää joka rakennukselle. Me TG-Rakennus Oy:llä osaamme valaa talosi perustukset kerralla oikein. Pyydä meiltä perustustöistä tarjous, niin me rakennamme sinulle talon pohjan, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Perustustyön vaiheet

TG-Rakennus Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset perustustyöt ammattitaitoisesti ja huolellisesti tehtyinä. Teemme omakotitalojen, kesämökkien, hallien ja rivitalojen perustuksia Turun talousalueella tinkimättömällä laadulla. Kokeneena rakennusalan yrityksenä olemme kehittäneet työmenetelmämme huippuunsa. Teemme kaikki tarvittavat työvaiheet itse, jotta pystymme takaamaan lopputuloksen laadun.

Perustustöihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • mittaukset
  • kaivutyöt
  • paalutus
  • alapohja
  • anturaperustus
  • sokkeliperustus
  • harkkoperustus
  • vesi- ja routaeristys.
Teemme myös talot pitkästä puutavarasta

Laatutietoista rakentamista maapohjasta alkaen

Teemme perustustyöt huolellisesti ja perusteellisesti vaihe kerrallaan hyväksi havaittuja työtapoja ja rakennusalan säädöksiä noudattaen. Erityistä tarkkuutta vaaditaan materiaalien valinnassa, perustuksen valamisessa ja etenkin maanrakennustöissä. 


Maapohjan laatu onkin yksi tärkeimmistä huomioon otettavista tekijöistä. Yhteistyökumppaniemme avulla valmistelemme maapohjan vakaaksi ja varmaksi ennen varsinaisen perustustyön aloittamista. Näin uusi talosi rakentuu hyvälle maapohjalle. Tästä eteenpäin TG-Rakennus Oy ottaa ohjat käsiinsä ja rakentaa lujan sekä perusteellisesti eristetyn perustuksen talollesi.

Soita ja kysy lisää perustustöistä tai jätä meille tarjouspyyntö. Rakennamme talon perustukset joko yksittäisenä palveluna tai osana koko talon rakennusprojektia.