Loma-asunnot, kesämökit ja upeat huvilat – Turku

Ota yhteyttä!
Rakennustalo.

Kesämökkirakentaminen on myös yrityksemme erityisalaa. Rakennamme kesämökkejä ja loma-asuntoja sekä pitkästä puutavarasta että muista materiaaleista sinun suunnitelmiesi ja toiveidesi mukaisesti Turun alueella.

Kerro meille toiveesi, niin me toteutamme unelmiesi mökin tai loma-asunnon viimeisen päälle. Rakennamme erityisesti pitkästä puutavarasta kesämökit rakkaudella ja ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat myös hirsimökit! Ota yhteyttä ja tilaa täydet rakennuspalvelut uutta mökkiä varten meiltä!

Kesämökki valmiiksi perustuksista piharakennuksiin

Toteutamme kesämökit maanrakennus- ja perustusvaiheesta aina sisätilojen viimeistelyyn asti yhden sopimuksen puitteissa. Tällöin asiakkaan ei tarvitse hankkia esimerkiksi kattotöitä tai kalusteasennuksia muualta – saat tilattua kaikki työvaiheet ja materiaalit kauttamme. 


Usein kesänviettopaikkaan kuuluu myös oheisrakennuksia, kuten piharakennuksia, vajoja sekä muita pienempiä rakennelmia. Me rakennamme haluamasi lisärakennukset parhaista materiaaleista. Kirvesmiehemme rakentavat parasta suomalaista laatua Turun ja lähikuntien alueella tilauksesta.

Rakennamme kesämökkisi pihalle tai muualle seuraavat rakennukset:

  • piha- ja rantasaunat
  • piharakennukset
  • leikkimökit
  • terassit
  • patiot
  • laiturit.
Rakennamme myös sisätiloissa, tutustu!

Rakennamme kesämökit Varsinais-Suomen alueella

Sijaitseeko kesämökkitonttisi Naantalissa, Turussa, Kaarinassa tai kenties Piikkiössä? Palvelemme loma-asuntojen omistajia ja rakennuttajia kaikilla näillä alueilla nopeasti ja ystävällisesti. Soita vain meille, ja sovitaan rakennustöiden yksityiskohdista ennen projektin aloittamista. Et taatusti pety tulokseen!